VIRKSOMHEDSPROFILER

Micolux - din LED Partner

micolux leverer energibesparende belysning, direkte til din hoveddør, i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.
Vi er i direkte samarbejde med producenten, hvilket gør at vi kan presse priserne, da vi ikke har fordyrende mellemled. Og du har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler som privatperson, på www.micolux.dk

Hvor andre yder 24 måneders reklamationsret, yder micolux 24 måneders garanti. Vi sikrer os altid at vi levere et godt produkt, ved at udføre vores egen kvalitetskontrol af produkterne.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?
Det er utrolig vigtigt for os at du får en god oplevelse når du handler med os. Skulle du derfor have spørgsmål til os, om vores varer, leveringstider samt ordre status er du velkommen til at kontakte os på følgende telefon nr.: 52244888 eller pr. E-mail: info@micolux.dk.

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt - dog inden for 7 arbejdsdage, pr. Mail, og vi bestræber os også på at besvare alle vores telefon henvendelser hurtigst muligt, men grundet travlhed og bemanding kan der forekomme perioder hvor du vil blive bedt om at indtale en besked på vores telefonsvarer og vi herefter vender tilbage.

Vi ser frem til at behandle din ordre!

Med venlig hilsen
Keld Marstrand Mechlenborg Christensen Wang
Stifter og ejer af Micolux og KelCo Import & Export

 

Baerende Billede