VIRKSOMHEDSPROFILER

Bisgaard+ - Rekruttering og Ledelsesudvikling

Vi finder din næste medarbejder, og vi matcher faglighed og kultur

Værdien af kompetente medarbejdere kan ikke overvurderes.

Det er medarbejdernes egenskaber, der er definerende for succesfulde resultater i såvel offentlige organisationer som private virksomheder.

Det er derfor helt afgørende at kunne finde og tiltrække kandidater med lige præcis de kvaliteter, der skaber værdi for organisationen.

Men rekrutteringsprocessen kan ofte være udfordrende og indeholde uforudsete problemstillinger, man som leder skal tage højde for. Særligt hvis man søger efter optimal faglighed i kombination med personlige kvaliteter og samarbejdskompetencer, der kan bidrage positivt til kulturen i virksomheden.

Billede Fra Web

Vores tilgang til rekrutteringsprocessen
Gennem årene har vi erfaret, at de bedste ansættelser er et resultat af en professionel og struktureret proces, hvor alle led i rekrutteringen prioriteres højt. Vores strukturerede tilgang bidrager til, at vi sikrer kvaliteten af kandidaterne. Uanset om vi udfører åben, anonym eller navngiven search. Vores rekrutteringsproces er gennemprøvet og fleksibel i forhold til den enkelte kundes behov. 

Ledelsesudvikling
Vi opfatter ledelse og organisation som gensidigt definerende. Derfor arbejdet vi ud fra perspektivet, at ledelsesudvikling skal ske i organisationen, og at organisationsudvikling ikke kan finde sted uden inddragelse af ledelsen.

Vores lederudviklingsaktiviteter er vedkommende og tilrettelagte således, at de indeholder temaer og vidensområder, der er relevante for det jeres organisation får værdifuld effekt af. Vi sætter sammen med ledelsesteamet et stærkt aftryk i jeres ledelseskultur og organisation ved at fokusere og udvikle på de delelementer, der bidrager til en værdiskabelse og resultater.

Vil du vide mere? Så kontakt os endelig for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation videre fremad.