VIRKSOMHEDSPROFILER

Gå til tilbud: 20 % rabat på opsætning af webshops og hjemmesider samt søgeoptimering...

aparte design

aparte er et kommunikationsbureau, der udvikler grafisk design og webdesign, der passer til afsender og modtager. 

Grafisk design - håndværk og kvalitet 
aparte lægger vægt på de gamle dyder fra den grafiske branche, hvor typografi, repro og optimal farvestyring er de primære værktøjer. Kvaliteten skal være i top i alle hjørner af den grafiske produktion, og vi er på forkant med den nyeste software. Overholdelse af produktionsplaner og sikring af kvaliteten er en selvfølge.

Digitalt design håndværk og kvalitet 
Vi har fokus på brugergrænseflader, informationsarkitektur, vidensdeling og relationer mellem viden. Vi er et kommunikationsbureau og vi skal være blandt de bedste til at strukturere og skabe visuelle og funktionelle sammenhænge mellem den store mængde af viden hjemmesiderne indeholder. Vi anvender cms systemerne Umbraco, Dynamicweb og Sitecore.

E-handel er stærkt stigende og vi udvikler mange nye webshops baseret på software fra Dandomain.

Digital markedsføring
aparte er specialister i digital markedsføring og det er i dag et succeskriterium for en succesfuld forretning og spredning af budskaber og viden. Søgeoptimering og AdWords er motorvejen i den digitale markedsføring. Vi har mange års erfaringer og kompetencer i at rådgive og optimere din online markedsføring og opnå gode resultater på bundlinjen.
 

"Det er med ord som med solstråler,
jo mere de koncentreres desto mere brænder de".