VIRKSOMHEDSPROFILER

Vincent Data A/S

Vincent Data blev etableret den 1. marts 1993 af Ole Vincent. Og har i de forløbne mange år leveret PC´er, servere, netværk og konsulentassistance over hele landet.
Vi bygger selv både stationære pc'ere og bærbare computere.
Derudover forhandler vi praktisk talt alle mærker indenfor pc'ere, bærbare, skærme, fjernsyn, printere, servere osv., dvs. nærmest alt indenfor hardware.
Ligeledes forhandler vi også nærmest alt indenfor software. Programmer, antivirus, Microsoft Business C5 osv.
Udover det, så tilbyder vi også konsulentassistance på nærmest alle områder indenfor IT.
Vi klarer alt lige fra installationen af den lille pc, til installation af store netværk. Vi tilbyder også konsulentassistance indenfor Microsoft Business C5.
Og vi servicerer selvfølgeligt også inden for alle områder, samtidigt med at vi har vores eget værksted, hvor vi selv kan reparere og vedligeholde.

HVAD ER VIGTIG FOR DIG?
En PC med et mærkevarenavn udenpå eller en PC med mærkevarekomponenter indeni? Vi kan levere vores egne kvalitets pc'ere, men vi kan også levere pc'ere i alle de kendte mærker.
Uanset hvad kan vi selvfølgelig levere PC´en til en fordelagtig pris. At vi selv er tilhængere af PC´er med mærkevarer indeni, skal du ikke være i tvivl om.
En PC er mange forskellige ting.
For at du skal blive glad for din PC er det vigtigt at komponenterne er valgt ud fra dine behov. Alt for ofte bliver der solgt PC´er, som slet ikke passer til disse behov, men rammer langt over og det ses tydeligt på prisen.

Baerende Billede