VIRKSOMHEDSPROFILER

Estate Jakob Brandstrup ApS

Velkommen hos Estate Jakob Brandstrup

Vi har et meget stort lokalkendskab, og et indgående kendskab til hele Århus Nord, hvor vi kender markedet til fingerspidserne, og hele tiden har fingeren på pulsen. Dermed kan vi tilbyde dig de bedste forudsætninger for en vellykket bolighandel.

Udover lokalkendskab betyder de bløde værdier meget for os. Vi sætter en ære i tilfredse og glade kunder, som vil anbefale os videre. Derfor kan du altid forvente positiv særbehandling - fra start til slut, i alle handlens faser.

Du skal være tryg, når du handler gennem Estate Jakob Brandstrup. Derfor er vi ærlige i vores salgsvurdering og giver ren besked. Vi lægger vægt på, at vores kunder skal opleve, at vi er til for dem. Vi sætter service i højsædet og arbejder aktivt for at afslutte en handel, som både køber og sælger kan være tilfredse med.

Vi samarbejder med Nykredit, Nykredit forsikring og lokale pengeinstitutter.

Ved vores forretning på Bystævnet, i det gamle Handelscenter, har vi gode parkeringsforhold. Lokalerne er indrettet lyse og venlige med en stor vinduesudstilling, som gør, at boligen bliver synliggjort.

Med kvalificeret viden om den generelle udvikling på boligmarkedet kombineret med et indgående kendskab til lokalområdet, vil vi gøre vores til, at du føler dig tryg i din bolighandel.

Vi vil glæde os til at tage imod dig, uanset om du blot ønsker en uforpligtende boligsnak, skal handle nu og her, eller ønsker at planlægge et snarligt boligsalg.


Ring og bestil en gratis og helt uforpligtende salgsvurdering på tlf. 86 10 28 28.

Med venlig hilsen

Jakob Brandstrup
Indehaver
Statsaut. ejendomsmægler & valuar MDE