VIRKSOMHEDSPROFILER

Ejendomsselskabet Gryskær

Vi arbejder med udvikling og drift af fast ejendom. Vi har en bred vifte af attraktive lejemål i Lystrup og Aarhus, f.eks. lejligheder og erhvervslejemål indenfor detail, lager og produktion. Vi har også kliniker og kontorlokaler til leje. I Lystrup er vores lejemål beliggende på Bystævnet og på Møgelgårdsvej.

Vi kan på Møgelgården Erhvervscenter på Møgelgårdsvej tilbyde erhvervslokaler i mange størrelser og til mange formål. Der er desuden store udvidelsesmuligheder da grunden strækker sig til Lyshøjen og Møgelhøj. Der er i øjeblikket 15 virksomheder i erhvervscenteret og der kommer hele tiden nye til. Målet for os er at skabe de rammer de enkelte virksomheder har behov for, så man får værdi for pengene. Vi har med et nyt initiativ sikret, at der er fleksibilitet tilstede til at virksomhederne i centret kan vokse uden nødvendigvis at sprænge rammerne. Så har din virksomhed brug for lokaler så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om de muligheder vi kan tilbyde.   

Det nye initiativ er at vi har åbnet, Fjederfabrikken som er et kontorhotel/fællesskab med mulighed for både kontorpladser, lager og let produktion. Fjederfabrikken henvender sig specielt til de helt små virksomheder som gerne vil have lidt liv omkring sig, men også til de lidt større virksomheder som ønsker den service og fleksibilitet det giver at leje sig ind på enkelte pladser.

Har din virksomhed brug for lokaler så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om de muligheder, vi kan tilbyde.  

Læs mere på www.fjederfabrikken.dk eller på www.gryskaer.dk

Følg os desuden på Facebook