VIRKSOMHEDSPROFILER

Gå til tilbud: Gratis og uforpligtende snak om sundhed på arbejdspladsen

Power for life

Power For Life er et holdtrænings- og sundhedscenter for dig, som ønsker at tage hånd om din sundhed og velvære ved at dyrke sund og sjov motion. Vi har et bredt udvalg af holdtræning og giver dig mulighed for at træne i hyggelige omgivelser under kyndig vejledning af kompetente, motiverende og inspirerende instruktører.

Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med kost og/eller vægttab, kan vi også hjælpe med det, da vi tilbyder flere former for kost- og vægttabsforløb.

Power For Life er et rart og uformelt sted at komme, men vi rykker naturligvis også ud af huset, hvis det er mere belejligt for dig, ligesom vi kan tilrette et mere individuelt trænings- og/eller kostforløb, hvis du føler dig bedre tilpas med det.

Ejeren er Pernille Ryge Koch, som er uddannet Kostvejleder fra At Work Skolen med specialer i vægttab samt ernæring til aktive personer og har bred erfaring i vejledning om sund livsstil. Pernille er endvidere certificeret instruktør i en lang række holdtræningstyper.

Hos Power For Life udvider vi jævnligt med nye tiltag inden for sundhed, så hold øje med vores hjemmeside og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vi glæder os til at se dig :-)

PS: Vi tilbyder kropsanalyse til dine medarbejdere. Læs mere om kropsanalysen på http://powerforlife.dk/kropsanalyse

 

Bredt Billed