ER DU SELVSTÆNDIG
ERHVERVSDRIVENDE?
- så bliv medlem af Erhverv Lystrup og få mange fordele

• Du får et stort netværk i lokalområdet
  • Du udvikler din forretning
  • Du udvider dit kontaktnet
  • Du deltager i medlemsaktiviteter
  • Du får præsenteret din virksomhed
  • på hjemmesiden
  • Du får 50 % rabat på annoncering i
  • Lokalavisen og Erhvervsavisen
  • Du indbydes til at give tilbud i netværk
  • Du får indflydelse på erhvervsudviklingen i Lystrup
    Årligt medlemsskab koster kr. 1.200,00 eksklusiv moms og 1.500,00 inklusiv moms.

Klik her for indmeldelsesformular

Netværksmøde og oplæg om Værdier & Branding

Erhverv Lystrup indbyder til netværksmøde og et spændende oplæg ”Gør virksomhedens værdier levende gennem branding”. Vi har inviteret Susanne Nielsen fra Marketing Extended til at fortælle om, hvad værdier er, og hvordan fokus på forankring af virksomhedens værdier både kan styrke medarbejder- og kundetilfredsheden, samt øge virksomhedens konkurrencekraft.

18.00   Velkomst og sandwich

18.15  Vi skal netværke

19.00  Gør virksomhedens værdier levende gennem branding.
            Fra strategi til forankring.

20.00  Afslutning

Gør virksomhedens værdier levende gennem branding
I nutidens marked er værdier vigtigere end nogensinde før, idet de differentierer dit brand og styrker din konkurrencekraft. Når en kunde vender tilbage til dit brand frem for at købe af dine konkurrenter, og samtidig anbefaler dit brand til andre, skyldes det nemlig i høj grad dine værdier.

Værdier er dog kun noget værd, hvis de er forankret i dine medarbejders adfærd, så dine kunder kan opleve dem. Spørgsmålet er bare: hvordan kan du bedre forankre dine værdier?

Susanne Nielsen fra Marketing Extended viser cases og giver dig konkrete råd til at skabe sammenhængskraft mellem din branding og dine værdier for at booste din kundetilfredshed og styrke din konkurrencekraft.

Clark Tibbs Oqstl2l5oxi Unsplash 1